MLADIĆ UMRO DAN NAKON VJENČANJA: Video koji je objavila njegova ožalošćena supruga slomit će vam srce

‘Moje srce danas je tužno i teško. Izgubila sam najboljeg prijatelja, supruga i oca našeg sina’

VIC : Brojanje na španskom

Navar Herbert (22) nekoliko se mjeseci bezuspješno borio s agresivnim oblikom tumora na mozgu. Iako je znao da mu se bliži kraj, odlučio se oženiti svojom odabranicom i majkom njihova sina Kyrieja. Preminuo je već sljedećega dana.

Nekoliko mjeseci prije, Navar je bio perspektivni mladić pred kojim su bili vjenčanje i uspješna sportska karijera, ali je tumor na mozgu brzo uznapredovao i liječničke prognoze nisu puno obećavale, piše The Sun.

Njegova supruga Maia Falwasser objavila je snimku s njihova vjenčanja kako bi na stranici GoFundMe prikupila sredstva za povratak suprugova tijela na Novi Zeland, točnije, u njegov rodni grad Otorohangu.

VIC : Brojanje na španskom

“Moje srce danas je tužno i teško. Izgubila sam najboljeg prijatelja, supruga i oca našeg sina. Okružena sam ljubavlju prijatelja i obitelji… Ovo je jako teško razdoblje, ali snagu i zaklon nalazim u vašoj potpori. Navar je dirnuo toliko mnogo ljudi i uvijek će imati posebno mjesto u našim srcima”, napisala je emotivna Maia u pismu kojim se oprostila od ljubavi svojega života.

Novi.ba/N1

VIC: Govori svekrva snahi na vjenčanju:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *