MATORA KUPILA LUKSUZNU NEKRETNINU, SANJA NE MOŽE SEBI DOĆI

Sanja Stanković otkrila je da je njena djevojka Jovana Tomić Matora pazarila stan u kojem će njih dvije uskoro zajedno živjeti!

Nekretnina koju je pazarila Marora je trenutno u izgradnji, a ona i Sanja moći će da se usele u svoj novi dom već za mjesec dana.

 

– Moram da otkrijem ekskluzivu, Jovana je kupila stan! Ub.iće me što sam ovo rekla bez nje. Biće gotov za mjesec dana, trenutno je u izgradnji – rekla je Sanja sa širokim osmijehom, ponosna na svoju djevojku.

Jovana ranije nije željela da govori o nekretnini koju je pazarila, sve dok Sanja nije, presrećna zbog lijepih vijesti, iste i otkrila.

 

Kako je potom Jovana rekla, ona o tome nije želela da priča jer vidi kako se kupovinom stana danas mnogi hvale. Sudeći po ne tako sjajnom odnosu sa Lunom Đogani koja priča o svom stanu u koji se uselila, Matora je očigledno mislila na nju.

DRAGAN STOJKOVIĆ BOSANAC ODMARA U SVOM KONJICU, a svoju ženu krije kao zmija noge: SAD SU JE USLIKALI, ONA JE UKRALA NJEGOVO SRCE!

– Nikome to nisam rekla, nisam htjela, pošto vidim da se sada svi hvale. Srećne smo, sve je super i ide po planu. Stan se vodi na moje ime, ali daće Bog da uzmemo još jedan stan koji će da se vodi na Sanjino. Mada, sve je to naše. Zajedno smo nas dvije to mukotrpno izgurale – objasnila je Tomićeva.

(Novi.ba/Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Releated