Kijin ljubavni život se DRASTIČNO mijenja! UDAJE SE za novog IMUĆNOG dečka

Slobu je preboljela!

Pobjednica prve sezone “Zadruge” Kristina Kockar, polako ali sigurno krči svoj put ka samom estradnom vrhu.

Ona vredno radi i ne odustaje od svojih poslovnih ciljeva, a evo kakva je budućnost očekuje. Astrolog otkriva da je Kiji u zvezdama zapisano da uvek bude u pokretu, da putuje i da otkriva nove životne avanture.

Predivan gest Dare Bubamare oduševio sve! Ono što je učinila za ovu gospođu na kasi je vrijedno divljenja

 

– Kija je svestrana, njen horoskopski znak je vezan za kretanje, putovanja, pisanje, pevanje, ples, televiziju, što takođe znači da ona nikada neće ostati bez posla, odnosno bez izvora primanja. Takođe, ona će veoma dugo ostati u centru pažnje javnosti – kaže astrolog.

Foto: Nikola Tomić

Kija uvek imala problematičan odnos sa ocem, sa kojim nikada nije mogla da nađe zajednički jezik. Astrolog takođe tvrdi da je Kockarevoj u zvezdama zapisano da će joj prvi brak propasti, što se upravo i dogodilo sa pevačem Slobom Radanovićem.

 

 

– Kija je za supruga izabrala čoveka koji se bavi istim ili sličnim poslom kao i ona, ali sa njim neće uspeti da održi srećan i trajan brak. Njoj više odgovaraju stariji muškarci, koji joj mogu pružiti stabilnost i sigurnost, kako emotivnu tako i finansijsku. Njoj najverovatnije predstoji bar dva braka, ali prava ljubav i srećan dugotrajan brak dolazi joj tek sredinom života, negde oko njene 40. godine. Vrlo je vjerovatno da će jedan od supružnika biti vrlo popularna javna ličnost, a da će drugi biti vrlo imućan, najvjerovatnije stranac – kaže astrolog.

Izvor:srbijadans.rs

VIC DANA: Mujo i krojačka radnja

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Releated

BRENA JE NA NASTUPU IMALA VATROMET I PLESAČE, ALI SVI SU GLEDALI U DJEVOJKU IZA NJE. Muškarci u transu, zasjenila BRENU

U sklopu „Music Week Festivala“, najveća zvijezda na ovim prostorima Lepa Brena održala je koncert na beogradskom Ušću. Pjesme kao što su „Poželi sreću drugima“, „Miki Mićo“, „Ja nemam drugi dom“, „Pazi kome zavidiš“ i „Jugoslovenka“ su samo neke zbog kojih će publika na koncertu ovaj koncert dugo pamtiti. Haris Berković preko noći promijenio izgled! […]