Karleuša hejterima: ‘Seljaci, ja vam nisam operna pjevačica…’

Jelena je posljednjih nekoliko dana na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira polugola. Njezini obožavatelji popratili su ih pohvalnim komentarima, ali bilo je onih koji su uznemirili pjevačicu.

VIC : Brojanje na španskom

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (40) nastup u Crnoj Gori ‘rasplamsala’ je svojim outfitom. Na svom Instagram profilu objavila je video u čiji je opis stavila poruku za sve one, kako kaže, koji su ‘šokirani’ njezinim stilom odijevanja.

 

 

– Imam potrebu obratiti se ovima koji su kao šokirani mojim kostimom, spominju moju djecu i tako dalje. Seljaci, ja nisam operna pjevačica niti učiteljica u vašoj općini, ja sam izvođač. Ovo je scenski kostim koji je u skladu s mojom glazbom i scenom, ne idem tako do dućana s djecom! – napisala je Jelena uz objavu.

Jelena je posljednjih nekoliko dana na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira polugola. Njezini obožavatelji popratili su ih komentarima. Bilo je onih pohvalnih, ali i onih koji su, čini se, uznemirili Jelenu.

 

VIC : Brojanje na španskom

– Ne mogu vidjeti hejtere – napisala je Jelena u opis jedne od objavljenih fotografija.

 

 

Foto: Instagram

– Možda je u vašem malom mjestu ovo šokantno, ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i ne ćete razumjeti. Međutim, kad je već tako, idite pratite nekog drugog. Gnjavite sa svojim malograđanskim primitivnim stavom koji mene ne će promijeniti, niti usporiti – dodala je Jelena.

Novi.ba/24sata

VIC: Govori svekrva snahi na vjenčanju:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *